Дегустация на вина

Освен винарна „Михови Естейт“ е и нашият дом. Родното място на поколения от рода Михови, които целогодишно полагат своя труд независимо от възрастта си. Всеки един е добре дошъл в нашата винарска изба. Прекрачвайки прага на винарна „Михови Естейт“, вие прекрачвате прага и на нашия дом. Надяваме се тук да почувствате домашния уют, хубавото вино, да намерите нови приятели, нови емоции. Добре сте дошли да отпразнувате вашия празник или да проведете вашите бизнес мероприятия. Вярваме, че биопчелинът във близост до избата ни, домашните плодове, растящи в овощната градина пред къщата ни, и красивите дръвчета от нарове и лимони ще направят посещенията ви тук удоволствие и ще ви заредят с енергия.

Технология на правене на вино

Винарската изба съставлява 3 отделни помещения: ферментационно, зала за съхранение и отлежаване на вината ни и отворен последен етаж, където провеждаме нашите дегустации в средата на домашен уют и красива природа.

Оборудването ни се състои от стоманени ферментатори от италиански производители, помни, гроздомелачки и ръчна преса. В помещението за съхранение и съзряване се намират съдове от неръждаема стомана с плаващ капак, който предпазва и от най-малкото възможно пространство за кислород във виното.

Нашите домашни продукти

В Михови Естейт можете да се насладите на голямо разнообразие от екологично отгледани продукти. След като веднъж сте опитали истинския вкус, ще се изкушите да вземете със себе си от нашия мед, лимони, нар, зеле, моркови, царевица и други.

За тези, които предпочитат уюта на собствения си дом, можете да опитате нашите вина, доставени директно до прага на Вашия дом.

Поръчай