11 Sveta Marina st., Ilindentsi, 2833, Bulgaria

We’re open for visits Monday – Sunday, 12 p.m. – 18:00 p.m.

Често задавани въпроси

Моля, прочетете нашите отговори, преди да ни изпратите съобщение.

Таксата за доставка се изчислява по калкулатор на използваната куриерска фирма. При поръчки над 100 лв., доставките на територията на цялата страна са изцяло за наша сметка 

Предоставяме следните възможности да заплатите за Вашата поръчка – онлайн с карта, чрез банков превод, в брой чрез наложен платеж при доставка.

След получаване на Вашата поръчка, ние като лицензиран винопроизводител изготвяме пълен набор от документи във връзка с изискванията на Закона за виното и спиртните напитки. Въвеждането на минимално количество за поръчки е с цел да оптимизираме ресурсите и да обработим максимално бързо Вашата поръчка.

Нашият онлайн магазин спазва всички изисквания за да направи Вашето пазаруване безопасно. Данните за Вашите методи на плащане не се съхраняват в базата данни за сайта. Съгласно изискванията за Защита на Лични Данни, може да поискате всички предоставени от Вас лични данни, да бъдат изтрити от нашия сървър.

След като получим Вашата поръчка, в рамките на същия или следващия работен ден, ние имаме грижата да я подготвим и предадем на куриер за получаване. След това, доставката отнема, обикновено, около 2 работни дни. 

Можете да получите фактура за всяка Ваша покупка. Моля да уточните ако желаете да получите фактура още при направата на поръчката или в допълнителен имейл, непосредствено след като направите поръчката. Фактури се издават до 10-то число на месеца, следващ месеца на поръчката.

Изпратете ни имейл
    тел: +359 889 700 148